کالری منفی چیست؟

 آیا کالری منفی واقعیت دارد؟ 


برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند،

هیچ افسانه‌ای مثل مواد غذایی با «کالری منفی» آن‌قدر جذاب نیست. 

 مواد غذایی با کالری منفی چه هستند؟

ایده‌ی پشت این مواد غذایی بسیار ساده است: ماده غذایی‌ای را مصرف کنید که نیاز به جویدن و عمل هضم بالایی دارد تا در نهایت کالری بیشتری برای هضم آن صرف شود. یا اینکه ماده غذایی را

مصرف کنید که اغلب آن را آب تشکیل می‌دهد. با این منطق می‌توان هرچقدر خواست از این نوع مواد غذایی بدون احساس گناه مصرف کرد 

چه مواد غذایی کالری منفی دارند؟

در سراسر اینترنت می‌توانید مواد غذایی‌ای را پیدا کنید که در مورد آنها چنین ادعایی مطرح می‌شود، مانند: کرفس، گریپ فروت و فلفل چیلی و...

با مصرف مواد غذایی نمی‌توانید به کالری منفی برسید.

✳️سوزاندن کالری به‌وسیله ورزش خیلی آسان‌تر است.

✳️بدن فقط ۵-۱۰ درصد انرژی خود را صرف هضم مواد غذایی می‌کند. از طرف دیگر نحوه‌ی انجام این فرایند به سوخت‌وساز هرفرد بستگی دارد.

✳️گرچه مواد غذایی مانند کرفس کالری خیلی کمی دارندو برای هضم آنها نیاز به انرژی هست در صورتیکه این مواد غذایی کالری بیشتری نسبت به انرژی‌ای که صرف هضم‌شان می‌شود، در اختیار بدن قرار می‌دهند. 

نتیجه اینکه،سبزیجات غیرنشاسته‌ای، برای یک زندگی سالم، میان‌وعده‌های کم‌کالری بسیار خوبی هستند.

در صورتیکه به دنبال کاهش وزن هستید، راه‌های سالم‌تری برای آن وجود دارد.

/ 0 نظر / 119 بازدید